Wie is Meesteres Yvonne

Al in mijn vroege jeugd raakte ik gefascineerd door de tekeningen en afbeeldingen van John Willie, Eric Stanton, Sardax en Irving Klaw
( waarvan de laatste Bettie Page onsterfelijk heeft gemaakt als model ) en probeerde toen al sommige vastbind spelletjes uit op vriendjes en vriendinnetjes wat in mijn ogen toen nog een onschuldig tijdverdrijf was. Pas veel later in mijn pubertijd begon ik te ontdekken dat dat deze spelletjes mij geheel niet onberoerd lieten en ben ik mezelf verder gaan verdiepen in de bdsm beleving. Inmiddels ben ik al heel wat jaren bezig met fetisjisme en SM en je zult me zo af en toe tegen kunnen komen op nationale en internationale Fetish & BDSM feesten en party's want deze live style beleef ik niet alleen als Dominatrix maar loopt ook als een rode draad door mijn privé leven.

Een spel met mij wordt over het algemeen ervaren als een spontane en exotische belevenis en ben ik bereid, binnen de door mij aangegeven kaders rekening te houden met de verlangens en wensen van mijn cliënten (slaven, slavinnen, masochisten) en helemaal als zij nog niet zo veel ervaring hebben in het dienen van een Meesteres. Houd er wel rekening mee dat ik altijd de leiding heb en dat mijn genot en het plezier in het spel net zo belangrijk en bevredigend moet zijn als dat van jouw. Mijn voorkeuren liggen bij een pittig en gevarieerd spel met misschien een beloning voor de doorstane kwelling en/of vernedering maar met dien verstande dat hoe groter de devotie aan mij, hoe mooier ook de beloning zal zijn.

Home